Re: roční zůčtování POHODA
Roční zúčtování musíte dělat ve starém roku tzn. v roce 2011.
Nejdříve v personalistice vyplňte veškeré příjmy, pojištění atd. od jiných zaměstnavatelů. Musíte mít také zatrhnuto políčko Roční zúčtování záloh. Pokud máte vše vyplněné, kliknete na záznam, Roční zúčtování záloh. Pak kliknete na Soubor, Tiskové sestavy, Výpočet daně z příjmů a vytisknete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 3. 2012 16:02
prosím poradte, mám zaměstnance, který u nás pracoval od dubna do prosince ,zažádal o roční zůčtování, s tím ,že měl v roce 2011 jednoho zaměstnavatele a dalšího nás..., nevím jak to v pohodě zavést ,aby mi v tom ročním zůčtování vyšel pro něj přeplatek na dani 4240 , zatím mi to nejde, ale přitom na kalkulačce na internetu mi to vychází..
leden příjem 4762 kč, jsem v programu pohoda do záložky daně v personalistice zapsala jako jiný příjem od zaměstnavatele,
pak pojistné u jiného zaměstnavatele 1619 Kč,
u nás měl příjem 108 262 kč
pojistné 36 811
danový bonus vyplacen na jedno dítě od dubna - prosince 4466
skutečně sražená dan 3
a jak říkám v kalkulačce ve výpočtu na internetu mi to vychází,ale nevím jak v té pohodě, asi dělám něco špatně ,ale nevím co...prosím kdo dělá v tomto programu , poradte. předem děkuji