Re: Prosim o jednoduchou radu-priznani F
Pouzil jsem sablonu dle Vaseho doporuceni, ale stejne mam problem.
r.71(dan po uplatneni slev) 34650
r72 (zvyhodneni deti) 23208
r73 23208
r74 dan po uplatneni slevy 11442,-
Takze v tomto miste mi zbyva zaplatit dan 11442,- Stejna castka je v tuto chvili na r91: zbyva doplatit.
Jenze jeste tam musim uvest danove bonusy a zaplacenou zalohu. Bonusy byly 10668,- a patri na r76?
Ale i kdyz tam uvedu danove bonusy na r76 a na r84 srazene zalohy na dan 22110,- tak se r91 vubec nemeni, coz by podle vzorce mel. Navic na r77 mam danovy bonus s minusem.
Delam nekde chybu, nebo je tam chyba v souctech?
Dekuji za pomoc, Milan
Castecne vyplnenou sablonu jsem nahral na uloz.to http://www.uloz.to/xU4A8G1/dzpfob11-z-xls
Jen tam chybi doplnit vyplacene bonusy 10668,- a srazenou a odvedenou zalohu na dan 22110,-
Poradi mi prosim nekdo kam to napsat? DEKUJI
milan
Je to neuvěřitelné, ale nevyšel vám žádný doplatek ani přeplatek. Nechce se mi věřit, že jste měl v obou zaměstnáních celý rok naprosto stejnou mzdu a ještě zaokrouhlenou na stokoruny. Přece jste během roku měl aspoň dovolenou, ne? Opravdu ty částky opisujete z potvrzení nebo jsou to jen fiktivní čísla?
Dekuji za Vasi odpoved. Pokud doplnim bonus a zalohu dle Vaseho doporuceni, tak mi vyjde opravdu nula. Dovolena nebyla, vyplata porad stejna, nejsou to fiktivni cisla!
Jak pisu, prvni zamestnani HPP, podepsana dohoda, HM 15000,- uplatnuji 2 deti. Tam je mesicne danovy bonus 889,-
Druha prace: dohoda o p.c. HM 10000,-mesicne (jen 11 mesicu). Odvedeno na zalohach na dan 22110,-
Dekuji za Vas cas, Milan
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
29. 3. 2012 9:30
Dobry den,
potrebuji poradit s vyplnenim Priznani k dani z prijmu FO.
Mam 2 pracovni pomery. Jeden je klasicky HPP, podepsane prohlaseni, uplatnuji dve deti. Druhy je Dohoda o prac cinnosti, zalohova dan. V klasickem HPP diky uplatneni deti mam bonusy a netusim jak diky nim vyplnit priznani. U dohody o prac cinnosti bych to zvladl.
2 pracovni pomery:
A: Dohoda o pracovni cinnosti, zalohova dan.
Za rok celkem HM 110 000,- Uhrn povinneho pojistneho 37400,- Zaklad dane 147400,- Srazena dan 22110,-
B: HPP, podepsane prohlaseni, uplatnuji 2 deti.
Celkem HM 180 000,- Uhrn povinneho pojistneho 61200,-
Ted ale netusim jak dal. Dan je mesicne 3015,- Sleva na dani 1970,- a zvyhodneni na deti 1934,- coz mi ve vysledku dela danovy bonus 889,- Takze cista mesicni vyplata je HM-soc-zdr+danovy bonus.
Jak vyplnit danove priznani?
U prvniho prac pomeru to chapu:
r31: 110 000
r32: 37400
r34: 147400
dal bych to snad zvladl, ale netusim, jak tam nacpat ten druhy prac pomer. Pokud jde o vyplneni r31:34 tak je to jednoduche, ale jak se poprat s dani a bonusy?
Staci hruby navod, celkem se orientuji, potrebuji jen popostrcit. DEKUJI za pomoc!
Milan