Re: špatně vypočtená mzda
Jestli V8m váš mzdový EW neumožňuje opravu zpětně (nedostanete se teď do minulého, minulých měsíců, abyste zadala nějaký údaj a nastavila přepočet), tak nezbyde, než provést ručně.
( ručně odečíst počet dnů dovolené, spočítat částku náhrady mzdy za tyto dny/dovolená a svátku, má-li ho placený zvlášť) a zaplatit tuto náhradu až v tomto měsíci.
Do přílohy to už však nepatří, protože výdělek v RO opravovat zpětně nelze.
Re: špatně vypočtená mzda
ještě bych se chtěla zeptat, jakým způsobem se to řeší s FÚ,když v původním vyúčtováním byla záloha na daň 0 a při přepočtu 160 Kč
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 3. 2012 20:43
Dobrý den,
narazila jsem na jeden problém, (vedeme daňovou evidenci)
zjistla jsem, že jsem špatně vyúčtovala mzdu zaměstnanci za zaří 2011, zaměstnanec před tím dlouho marodil, takže účetní program nevygeneroval průměrný výdělek. v tento měsíc byl 1 den statní svátek a 7 dní dovelené, tyto dny účetní program vygeneroval s nulou, já jsem si toho nevšimla a program se ani nedotazoval na doplnění průměrného výdělku, všimla jsem si toho až při vyplňování žádosti na nemocenskou.
jak mám postupovat, aby se zpětně doplatil zbytek mzdy a doplatky na zdrav. a soc. apod. Děkuji za odpověď