Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
30. 3. 2012 11:33
Na základě Rozhodnutí o poskytnutí dotace od Ministerstva průmyslu a obchodu jsem zaúčtovala nárok na dotaci 378//346. To vše proběhlo v 12/2010.
Použití dotace v roce 2011 k úhradě nákladů (školení a mzd.náklady) jsem účtovala v časové souvislosti na 346/648. Čerpání dotace mělo probíhat na základě odsouhlasení monitorovací zprávy poskytovatelem dotace.
V únoru 2012 jsme však od něj dostali vyrozumění, že předložená zpráva nebude proplacena, protože již předložená žádost o dotaci nesplněla kritéria, takže v této podobě je poskytnutá dotace neplatná.
Z dalšího vyrozumění jsem pochopila, že dotace buď může pokračovat za předpokladu oprav předložené žádosti a vyhlášení nového výběrového řízení s tím, že nám uznají mzdové náklady z roku 2011, nikoliv školení... nebo dojde ke zrušení dotace.
Konečné stanovisko majitel ještě neudělal.
Můj dotaz směřuje ke mzdovým nákladům, když vím všechny výše uvedené skutečnosti, můžu ponechat min. na účtu 384 .....nebo dokud nemám jistotu o nepochybném nároku neúčtovat vůbec?
Díky M.M.