Re: zápočtový list
Ano, od 1.1.2012 je povinnost vystavit potvrzení o zaměstnání i na DPP. Záleží, jak je v dohodě sepsaná doba jejího trvání, pokud je na celý rok, pak vydám potvrzení až na konci roku (je možné také DPP písemným dodatkem prodlužovat dokud to bude potřeba, a pak vydat potvrzení např. až po několika letech). Ale je také možné, že u má u Vás dotyčný uzavřenou DPP např. na 1 den v měsíci, a to několikrát do roka, pak jste povinni vystavit potvrzení ke každé DPP. = spousta zbytečných papírů navíc...
Re: zápočtový list
Dobrý den,
máme se zaměstnanci uzavřenou DPP na celý rok 2012. Zaměstnanec však teď v březnu již dosáhl povolených 300 hodin. Zápočtový list mám tedy vystavit až po skončení dohody (tedy k 31. 12. 2012) nebo ke konci března? Předem děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
5. 4. 2012 11:20
Dobrý den,
nově mám dávat zápočtový list i pracovníkům na DPP jstli se nepletu. Mám lidi co u nás na DPP pár hodn měsíčně dělají celý rok, těm ho mám dvat každ měsíc nebo 1x ročně? a ti co dělají třeba 14 dní těm vždy po ukončení? bez ohledu na výši odměny?
Děkuji