Re: Výpis z evidence k režimu PDP v Mone
PDP se posílká přes EPO a tím pádem není potřeba žádný podpis, protože tenhle tiskopis se musí posílát jen elektronicky a když jej takhle pošlete tak k tomu máte potvrzení o podání písemnosti
podací číslo, pořístupové heslo a pokiud z FU volají, že nic nermají tak Vy jim nadiktujete tyhle čísla a nech si vše najdou, už nyní je v tom zmatek a od r. 2013 chtějí aby všichni co podniukaí úplně vše zasílali elektronicky tak to teprve bude chaos
Ještě prosím, přes EPO to vše vyplním ručně do tiskopisu, který je nabízen na internetu a to tak bude v pořádku, že?
Mě jen napadá přímo to posílat z programu, abych neměla chyby, ale holt ten elektronický podpis se problém.Děkuji.kikadika
Pokud podáváte pře EPO tak musíte vytisknout potvrzení a podat podepsané daňovým subjektem spolu s Přiznáním k DPH. Je tu ještě možnost že vyplníte přes EPO a odtud podáte přes datovou schránku, pokud se jedná o PO a vy do ní máte přístup.
Můžete mi poradit - potřebuji také vytisknout v tiskových sestavách Výpis k RPDP a nemám políčko aktivní, musím někde nastavit nebo jste měli k Výpisu k RPDP rovnou přístup?
Jinak přes EPO jsem také podávala Souhrnné hlášení a vytisknuté s podpisem rovnou s daňovým přiznáním a nebyl problém. Takže zřejmě stejným způsobem budu podávat další dokumenty, když to nejde z Money jinak než s el. podpisem.
Mě to z Money jde v pořádku, jak popsáno v úvodu, i jsem zkusila zkušební verzi, jen mi dělá problém ten elektronický podpis, účtuji několik klientů. Budu to dělat jak mi poradili kolegové výše, přepíšu do EPO a uvidím. Mám zatím jen fytické osoby, takže to zkusím přímo z EPO. kikadika
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 4. 2012 8:42
Dobrý den, prosím o radu zkušené. Vím, že k tomuto tématu je už rad hodně, ale stále jsem nejistá.
Z programu v Money vygeneruji výpis, ale je zde podmínka elektronického podpisu při odeslání. Výpis mám v "seznamu podání" a nevím, jestli odešlu přes ikonu na liště "odeslat". Prosím je to tak? Ale nemám ten elektronický podpis, tak to asi je problém, že? Účtuji několik subjektů a tak nevím, jak zvládnu výpis odeslat na MF.
Prosím poradíte mi, abych pochopila? Moc děkuji.kikadika