Re: náhrada ztráty na výdělku
pokud mu bude hradit přímo Koop. odškodnění, potom zvažte (řekněte o tom zam-ci, ať si vybere variantu), co je pro něho výhodnější
pokud budete odškodnění počítat měsíčně, může se stát, že bude nižší než 5000Kč/hurbého/měs., tedy bude srážková daň (ta je konečná)
zda by nebylo pro zam-ce vhodnější, aby žádal odškodnění za delší dobu, aby měl zálohovou daň
nebo byste platili přímo ve mzdě a pak si to od Koop. vyúčtovali (pokud s tím nemáte zkušenosti, je lepší to nechat proplatit Kooperativu přímo, protože oni mohou něco pokrátit a pak byste měli problémy, že jste zaplatili něco, na co nebyl třeba nárok)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
16. 4. 2012 7:48
prosím o radu, počítám náhradu ztráty na výdělku jak mám prosím v bodu 5 zaokrouhlit, hodinový výdělek je 117,718 x 8= 941,744 tak mám do řádku 5a napsat 942,- Kč ? a vedle zameškáno pracovnch dnů, když v den pracovního úrazu pracoval 2,5 hodiny napíšu 9 dnů a 5,5 hod. ? nebo se to píše někam jinam? zam-nec chce odškodnění každý měsíc, nedala jsem do výplaty ale posílám na Kooperativu, ať mu pošlou na účet přímo, zatím za březen a potom každý měsíc, je v tom nějaký problém? děkuji