Re: Nedování zboží po zaplacení
Máte pravdu, že nářadí Fiskars je nejlepší a právě o to šlo. To byla ta jejich úžasná akce - vše za třetinu původní ceny. Já byla nakupovat v době i ještě akce probíhala, přesto zboží nebylo na skladě, ale byla jsem ujištěna, že mi určitě bude dodáno, pokud hned zaplatím fakturu. A teď po třech týdnech mi sdělí, že mi vrátí peníze!!??? I když mi je vrátí za tuto cenu to nářadí nikde nekoupím, proto trvám na dodání zboží. A proto mě zajímá, zda mám šanci to zboží z nich dostat za tu cenu kterou jsem zaplatila.
Re: Nedování zboží po zaplacení
To byla ta akce "skoro zadarmo" ?Soused údajně vydiskutoval
doplacení rozdílu ceny, za kterou bylo slíbeno a za kterou koupil v jiném obchodě. Podrobnosti bohužel nevím, ale nedejte se "klamavá reklama".
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 4. 2012 8:51
Dobrý den, do obchodu Mountfield jsem si šla zakoupit nářadí na zahradu. Bylo mi řečeno, že zboží momentálně nemají na skladě, ale mohu si jej objednat a do dvou týdnu bude k dispozici. Zboží jsem tedy objednala, byla mi vystavena faktura, kterou jsem musela hned zaplatit s tím, že zboží bude dodáno v dohodnutém termínu (tj do dvou týdnů). Nyní po více jak třech týdnech jsem se byla na objednané zboží zeptat a v obchodě mi bylo sděleno, že zboží již nebude dodáno a to že máme zaplacenou fakturu vůbec nevadí, peníze nám budou vráceny. Když jsem ji řekla, že peníze nazpět nechci, že trvám na dodání zboží. Prodavač mi sdělil, že zboží již nebude a on se se mnou o tom nebude bavit, ža se mou bude komunikovat pouze jejich centrála. Zajímalo by mně jaké mám možnosti, musí mi firma zboží dodat, když se k tomu zavázala, vystavila mi fakturu a má vše zaplaceno? A jak postupovat, aby mi zboží bylo dodáno.
Děkuji za radu.