Re: Přehled SP - určený MVZ
To mi ani neříkejte. Během roku jsem měnila zálohy, protože příjem nebyl takový a že si mám změnit i nemocenskou mi neřekli a to jsem se i ptala. Ani jsem nemarodila.
Re: Přehled SP - určený MVZ
Tak jsem volala na sociálku a je možné se s nimi domluvit, pokud tedy nečerpáte v letošním roce nemocenskou o posunutí splátek a tím pádem Vám i vrátí možný přeplatek, záleží na domluvě. Bohužel od února jsem na nemocenské, tak mám smůlu, resp. mám vyšší nemocenskou, ale musela bych marodit minimálně půl roku, aby se mi přeplatek jakoby vrátil
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
22. 4. 2012 8:14
DObrý den,
mám dotaz k přehledu SP. Musím vyplňovat ř. 34 resp. napsat v ř. 33 ano - i když jsem měla vyšší MZ a i vyšší MVZ na DP, ale nechci toho využít. Jedná se mi, že o tom, že mi nevrátí přeplatek na SP, který činí hodně a nechci o to příjít. Dá se to nějak řešit?????
Já jsem vyplnila do přehledu ne a vznikl mi přeplatek, ale na SP opravili na ANO a nic mi nevrátí.
Díky za rady