Přehled SP - určený MVZ

• (neregistrovaný)

22. 4. 2012 8:14

DObrý den,

mám dotaz k přehledu SP. Musím vyplňovat ř. 34 resp. napsat v ř. 33 ano - i když jsem měla vyšší MZ a i vyšší MVZ na DP, ale nechci toho využít. Jedná se mi, že o tom, že mi nevrátí přeplatek na SP, který činí hodně a nechci o to příjít. Dá se to nějak řešit?????
    Já jsem vyplnila do přehledu ne a vznikl mi přeplatek, ale na SP opravili na ANO a nic mi nevrátí.

Díky za rady

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 4. 2012 8:41

Maxx (neregistrovaný)

Re: Přehled SP - určený MVZ
      Tohle je nová změna od 2011. Klientka takto přišla taky o docela slušný přeplatek. A jenom proto, že včas nezměnila trvalý příkaz na nemocenské pojištění.
      Obávám se, že nejde "nechci toho využít". Bohužel.

• 23. 4. 2012 8:44

Vlasta12 (neregistrovaný)

To mi ani neříkejte. Během roku jsem měnila zálohy, protože příjem nebyl takový a že si mám změnit i nemocenskou mi neřekli a to jsem se i ptala. Ani jsem nemarodila.

• 23. 4. 2012 10:29

Vlasta12 (neregistrovaný)

Tak jsem volala na sociálku a je možné se s nimi domluvit, pokud tedy nečerpáte v letošním roce nemocenskou o posunutí splátek a tím pádem Vám i vrátí možný přeplatek, záleží na domluvě. Bohužel od února jsem na nemocenské, tak mám smůlu, resp. mám vyšší nemocenskou, ale musela bych marodit minimálně půl roku, aby se mi přeplatek jakoby vrátil

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).