Re: brigada - urad prace - prosim moc o
U bývalého zaměstnaatele můžete při evidenci na ÚP pracovat na DPP. Jen to musíte oznámit na ÚP nejpozději v den zahájení těchto prací a do výše 4000,- hrubého ( polovina minm,zdy) za tuto dobu nebudete jen pobírat hmotné zabezpečení z ÚP.
Žádná přestávka¨u zaměstnavatele být nemusí. Po dobu evidence na ÚP neplatíte žádné sociální pojištění a zdravotní poj. za Vás platí stát.
U zaměstnavatele si podepište Prohlášení ( růžové) na daně a každý měsíc musíte výši příjmu na ÚP předkládat.Za nepřekročení
limitu si zodpovídáte Vy, nikoli zaměstnavatel.
Re: brigada - urad prace - prosim moc o
Ano, klidně můžete pro bývalého zaměstnavatele pracovat na pracovní poměr.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
23. 4. 2012 15:51
Dobry den,
mam dotaz pokud jsem na urade prace a chci si privydelat - DPP na par hodin v mesici? muzu?
a za dalsi muzu tuto brigadu vykonavat u byvaleho zamestnavatele kdyz mi dal vypoved ve zkusebni dobe ale nabidnul mi ze muzu u neho pracovat na DPP? jde to? nebo tam musi byt nejakej odstup slysela jsem ze nesmim u stejneho zamestnavatele delat ze musim mit odstup 6mesicu.
a dalsi otazka kdo za me bude platit sociálku a zdravotku... moc prosim o radu