Kosmeticka-fakturace

• (neregistrovaný)

23. 4. 2012 19:12

Dobry den, mam salon chci vzit pani na kreslo.
    ale pani mi rekla, ze mi bude davat 30% z toho co ona u me udela, pouzivat chce muj material - protoze jsou to moje klientky o ktere se bude starat.. Pry takhle dochazi i do dalsich 5 salonu a mesicne jim za kosmeticke sluzby vystavuje faktury...
    mela jsem kontrolu ŽL ted v dubnu a pracovnice mi rikali ze kdyz tady budu mit takhle pani musi mit ičo na dverich... ja uz jsem z toho v šoku vite nekdo jak by to melo byt spravne??
    dekuji moc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 4. 2012 19:29

Renata1 (neregistrovaný)

Re: kosmeticka-fakturace
      Na dveřích byste její IČO a měla mít a ostatní mi přijde divné.
      Účtuju kadeřnice, které si střídají křesla a mají každá svůj materiál.
      Každá si zaplatí svůj nájem a každá dělá své zákaznice.
      Ona své zákaznice nemá?
      Bude mít jen Vaše?
      V tom případě mi přijde těch 30% strašně málo, vždyt to není ani za materiál, ne?

• 23. 4. 2012 19:36

Petra H (neregistrovaný)

Re: kosmeticka-fakturace
      no mam kadernici na kreslo a IČO tam na dverich musi mit a musi mit i na ZL nahlasenou provozovnu ted jsem mela baby ze ZL 13.4 na kontrole... musela jsem mit i doklad o tom ze muzu pronajimat kresla ze s tim majitel co mi prostory pronajima souhlasi...a take smlouvu jsem musela ukazat co mam s kadernicemi na kreslo...
      .
      moje klienty - bude delat kosmeticka ... muj material, moje prostory... a bude mi vystavovat jenom faktury za to ze tam ty moje klienty udelala... ted to ctu opet tak ze mi bude fakturovat za kazdou 200kc co udela ...omlouvam se to byl jinej navrh..
      takze kdyz udela mesicne 50x200 tak mi vyfakturuje 10000,- a ve fakture bude napsano fakturujeme vam za kosmeticke sluzby, jde to takhle.. ? a jeste IČO musi mit na dverich... pani ze ZL rikali ze je uplne jedno do kolika takhle provozoven dochazi... v kazde musi mit IČO na dverich... a nahlaseno na ZL... to je co?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).