Re: Náhradní plnění
Přepočet zaměstnanců mám 1,36...zaokrouhluji nebo nechávám 1,36? Odběr je 7 násobek průměrné mzdy za I-II/2011 a lze opravdu kombinovat? Znamená to, že odeberu za 100.000,- mám odvádět 166.000,- Odvedu tedy rozdíl?
Re: Náhradní plnění
Když bych počítala, že těch vašich 34 zaměstnanců-je průměr přepoč.počet, tak vychází 4% 1,36 osob a za 1 takto přepočtenou osobu musíte nakoupit zboží z chráň.dílny za 166.082 Kč /225 tis. na 1,36 os./bez DPH,ale to jsou počty dle loňské prům.mzdy kterou vyhlašují za 3.Q.v roce. Takže jen hrubý předpoklad.Pokud zaměstnáváte někoho, kdo je část.inv. ZTP, lze rozdělit plnění.
No zkrátka čtěte a pak...............
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 4. 2012 13:56
Prosím, kde najdu nějak jasně vysvětleno - nebo mi někdo z vás pomůže? Nechceme platit odvod za rok 2012, tak že bychom odebírali zboží a služby od dodavatele, které splňuje podmínky. V jaké výši musíme odebrat pokud máme 34 zaměstnanců...? Díky moc