Re: OT: stravenky - provize, výdej strav
Z provize dáváme do nákladů (uznatelných) je 55%. Zbytek nedaňově.
Stravenky vydáváme dopředu (celá hodnota stravenky na 335), na konci měsíce vyúčtování nároku a platby zam-nců ( 527/335, 331/335). Co dostali navíc zůstává na 335 a další měsíc dostanou o to míň.
Postup prošel u daňařky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
27. 4. 2012 8:27
Stále mě trápí otázka stravenek, myslím, že to nás není dobře, ale DP proti tomuto postupu nemá námitky a já pokračuji v postupu, který měla paní pracující ve firmě dříve než jsem nastoupila já.
1)
O nákupu stravenek účtujeme:
213 MD hodnota stravenek
518 MD provize
343 MD DPH z provize
321 DL celková částka k úhradě
Myslím, že se ta provize do nákladů dát nemůže... Na stravenku přispívá firma 55% hodnoty stravenky a zaměstnanec platí 45% hodnoty stravenky.
2)
To že je vydáváme za měsíc zpět - tak o tom ani nemluvím... Ale na druhou stranu vím, že toto dělá spousta firem a velkých....
Chtěla bych vědět kolik lidí to dělá takto a zda jim to prochází.... Nevěřím, že to mají všichni správně.
Prosím o vysvětlení účtovnání provize a co je možné dát do nákladů.
A dále kolik z vás dává stravenky za měsí zpětně (jak se zde uvádí za obědy a ne na obědy - což jak vím je špatně)