Re: obědy v restauraci
já mám jiný názor - pokud zaúčtuje firma nedaňově, tak se nikomu nic nedodańuje, jen v případě, že dá firma do dańových nákladů....
já dávám do nedańových nákladů /nijak se to nedotkne zaměstnanců/, mám to odsouhlašeno auditorem
Re: obědy v restauraci
Jedná se přece o čistě soukromou věc, i když je to jednatel. To by zítra přišel s tím, že ráno chodí na snídaně a večer ještě na večeře a chtěl by to z firemních peněz?
Tak to určitě nefunguje, já být společníkem takovéto společnosti, hnala bych je.
Byla jsem a jsem jednatelkou ve více společnostech a nikdy jsem si já ani žádný jiný z jednatelů, se kterými jsem společně působila, nedovolil své soukromé výdaje "tahat" z firmy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
27. 4. 2012 10:52
Dobré dopoledne. Můžeme dát do účetnictví účtenky z restaurace kam chodíme každý den na meníčka (jednatelé firmy)? pokud ano, jak by se účtovalo?
Dík