Re: PDP
Takže pro mě je to prostě v DPH + a zároveň -, když to řeknu stručně ;-) Tak to chápu. Té datové schránky jsem se právě bála. Nejsem zrovna počítačový expert :-( Do této doby jsem se tomu úspěšně vyhla. No, nedá se nic dělat. A to DPH budu muset zaslat asi přímo s tou přílohou el., že?
Re: PDP
Datová schránka není žádná složitost. Můžete to poslat najednou. Určitě Vám nějaký kolega poradí. :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
15. 5. 2012 8:33
Dobrý den,
prosím může mi někdo poradit? něco jsem pročetla, ale některé věci nevím, jestli chápu správně. Setkávám se s tím až dnes, tak jsem po tom zatím moc nepátrala jen tak to, co jsem pochytěla ze školení. Takže, pokud mi někdo dodá fakturu s PDP, tak já musím vyčíslit daň a doplnit to do jeho faktury a předat mu ji s mnou vyčíslenou daní? Nebo to je jen moje vnitřní věc? PDP bude uvedena asi na zvlášní příloze u DPH, že? A tuto přílohu předám i s DPH na FÚ, že? Nemusím to posílat elektronicky?