prosím zkontrolujete?
>Prosím o kontrolu.
>Zaměstnanec měl 8 dní neplaceného volna, jak jsem
>pochopila od 2012 je neplacené volno vyloučenou dobou pro
>nemocenskou, takže do přílohy pro nemoc patří, ale do
>ELDP nepatří, můžete mi to prosím potvrdit? Náš
>program to neumí, musím to tam doplnit ručně, patří tam
>kalendářní dny, že? Moc děkuji předem
fakt?
vážně, já jsem četla, že je to pouze pro nemoc, tak teď nevím, jak to opravdu je, nevíte kde je to v zákoně? Dokonce i letos v diskusi se to řešilo, že jenom pro nemoc
Re: fakt?
Vyloučené doby – většinou se jedná o dobu pobírání dávek nemocenského pojištění, dobu pobírání plného invalidního důchodu, dobu výkonu vojenské služby, nejde-li o vojáka z povolání, dobu péče o dítě nebo o bezmocnou osobu, dobu studia, dobu „evidované“ nezaměstnanosti.
http://www.mpsv.cz/cs/2435 zde nevidím neplacené volno, tak teď už nechápu, co tam mám napsat
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
15. 5. 2012 14:03
Prosím o kontrolu.
Zaměstnanec měl 8 dní neplaceného volna, jak jsem pochopila od 2012 je neplacené volno vyloučenou dobou pro nemocenskou, takže do přílohy pro nemoc patří, ale do ELDP nepatří, můžete mi to prosím potvrdit? Náš program to neumí, musím to tam doplnit ručně, patří tam kalendářní dny, že? Moc děkuji předem