Re: Podpora - z čeho a zda mi bude vyplá
Ano, pokud skončí oba prac.právní vztahy v jeden den(31.5.),měla by z nich být vypočtena podpora.Trochu tuším, proč se asi ptáte - z důvodu výpl. odstupného bude o 3 měsíce hm.zabezpečení z ÚP
pozastaveno. Zda budou vyplácet zatím podporu z DPČ netuším,to je zajímavá situace, avšak o výpočet z ní byste přijít neměla ,pokud zakládala sociální pojištění ( a byla splněna celková doba pojištění v posl.2 letech 12 kal.měsíců- myslím tím obecnou podmínku, nikoli z DPČ).Toto je asi dobré ohlídat při výpočtu podpory, aby Vás neošidili :-).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
25. 5. 2012 16:01
V hlavním pracovním poměru jsem dostala výpověď z organizačních důvodů, která mi skončí 31.5.2012 a odstanu 3 platy odstupného. Zároveň mám u jiného zaměstnavatele uzavřenu odhodu o pracovní činnosti již 4.rokem a na dobu určitou do 31.5.2012 a bylo mi oznámeno, že již nebude prodloužena. Dostanu hned podporu z dohody ????