Re: Nepodání ELDP
Teď měla kamarádka kontrolu na OSSZ a nemohla ve složce najít EL za rok 2009,2010 a tak si je vytiskla znovu:-(
A na kontrole jí řekli, že je neodevzdala a má je rychle donést, aby nebyla pokuta.Takže to rychle napravte, pošlete i se soupisem:-)
Re: Nepodání ELDP
Naše OSSZ minulý měsíc začala posílat výzvy a dala už i pokuty - nebylo možné ani po nesčetných telefonátech z firem vydojit ELDP za rok 2010. Takže po 30.5.2012 půjdou další výzvy kvůli nepředaným ELDP za rok 2011. Moc bych nespoléhala na to, že se zatím pokuty nedávaly...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 5. 2012 10:40
Dobrý den, příští týden mě čeká kontrola na sociálce. Kontrolovaný subjekt jsem převzala po předchozí účetní teprve nedávno, při přípravě podkladů na kontrolu jsem zjistila, že nebylo podáno ELDP za pracujícího důchodce za rok 2010 a 2011. Hrozí nějaké sankce za nepodání ELDP? Mám počkat jak dopadne kontrola nebo ELDP zpětně udělat a donést na kontrolu? Díky za vaše názory.