Re: výpověď pro nadbytečnost
Abyste měl nárok na odstupné ve výši nejméně 12 násobků prům. výdělku, musl Vám zaměstnavatel dát výpověď nikoliv pro nadbytečnost, ale podle § 52 písm. d) ZP, tedy z důvodu, že podle lékařského posudku nemůžete pro zjištěnou nemoc z povolání konat dosavadní práci. Pokud po zjištění nemoci z povolání pracujete u tohoto zaměstnavatele dva roky, nemyslím si, že by byl tento výpovědní důvod naplněn (mohli jste se také dohodnout na změně druhu práce). Dá-li zaměstnavatel výpověď pro nadbytečnost, například z důvodu, že dané pracovní místo zrušil, neměl by jiného zaměstnance na toto zrušené pracovní místo ihned přijímat. Vy máte dva měsíce po skončení PP na podání žaloby na neplatnost rozvázání pracovního poměru, pokud by přijal na zrušené pracovní místo jiné zaměstnance po uplynutí této lhůty, už nemáte možnost, jak se bránit. Upozorňuji, že nadbytečnost nemusí vždy spočívat jen ve zrušení pracovního místa, ale může se jednat i o jiné rozhodnutí, např. o změně předmětu podnikání. V takovém případě může původní zaměstnance propustit a přijmout jiné, s jinou kvalifikací apod., a to ve stejném nebo i ve vyšším počtu. Pokud je tento zaměstnavatel na nemoc z povolání alespoń částečně odpovědný, náhrada za ztrátu na výdělku Vám bude náležet i nadále.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 6. 2012 21:29
mám smlouvu na dobu neurčitou, pracuji dlouho u jednoho zaměstnavatele. Před dvěma lety mě byla uznána nemoc z povolání, dostávám rozdíl od pojišťovny, u zaměstnavatele jsem zůstal a teď mě chce propustit pro nadbytečnost. Může to takhle udělat, když mě u něho byla uznána nemoc z povolání, kdyby mě propouštěl, pro nemoc z povolání, náleží tam odstupné 12. měsíců. Je těžké si s tímto omezením v práci najít novou práci. Pokud mě propustí pro nadbytečnost, neměl by na mé místo vzít nikoho jiného ne?