Výpis z evidence pro daňové účely

• (neregistrovaný)

28. 6. 2012 15:54

budu podávat dodatečné přizání za duben 2012 a toto mimo jiné obsahuje PDP. Dočetla jsem se, že při dod. přiznání se výpis nepodává jenom na ten rozdíl, který je uveden v dod. přiznání ale vyhotoví se nový - úplný - tzn. řádné + dodatečné přiznání. Je to tak? Díky za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 28. 6. 2012 21:28

Hanka (neregistrovaný)

Re: Výpis z evidence pro daňové účely
      tak já dělala dodatečné taky, jen na ten rozdíl a i výpis byl jen na rozdíl. Se správkyní jsem mluvila, abych se ujistila, že to je v pořádku a nevytýkala mi to. takže si myslím, že to je OK.

• 28. 6. 2012 21:51

HP (neregistrovaný)

Pokud si najedete na daňový portál, pak v záhlaví výpisu z evidence je uvedeno toto: V případě potřeby oprav výpisu (mj. i v souvislosti s podáním dodatečného daňového přiznání vyžadujícího zároveň podání výpisu z evidence), nebude výpis podáván pouze jako rozdíl proti
      dříve podanému výpisu, ale znovu - tedy jako úplný se všemi údaji za předmětné zdaňovací období s promítnutím oprav.

https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/form/form_uvod.faces

• 29. 6. 2012 7:25

výpis (neregistrovaný)

taky jsem to tak pochopila, že ten nový zruší ten původní takže musím udělat vše co do toho období patří jako kdybych podávala původní dobře.
      Díky za reakce-pěkný víkend

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).