Re: ostatní závazky POHODA
určitě máte pravdu. Bohužel nejsem účetní a manželovi jenom pomáhám a docházím na konzultace k účetní, která mi povětšinou vše nastaví, ukáže a poradí a já pak dělám dle ní. Toto je novinka a bohužel ona má dlouhodobější dovolenou. Takže máte pravdu, ale moc ji nerozumím. Vím, docela blbé, když to dělám - ale začínám se s tím seznamovat a prostě bych potřebovala mít na výpise jednu sumu, což není problém, ale i nadále nevím, jak se to pak udělá při zápisu z bank. výpisu. Omlouvám se, za neustále opakování a děkuji moc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
1. 7. 2012 18:29
prosím o pomoc
Měsíčně vyplácím zaměstnanci mzdu. Od června jsme pak dohodnuti splácet jedinému zaměstnanci (majiteli firmy) půjčku, kterou má mezi sebou a firmou. Jde mi o to - ráda bych to vyplácela jako jednu sumu - ve výpisu - nicméně až to budu zaúčtovávat dle bank. výpisu, v ostatních závazcích mám vygenerovanou měsíční mzdu a nevím, jak tam dostat tu splátku. Jestli lze do položek účetního případu přidat položku mzdu a splátku, a nebo to vůbec nejde. Potřebovala bych to mít ve výpise jako celek, ale v účetnictví to neumím. Prosím, poradíte mi??