RD a práce u téhož zamtele

• (neregistrovaný)

2. 7. 2012 12:19

jsem na rodičovské dovolené a ve firmě mě potřebují. mohu pro ně pracovat aniž bych přišla o RD a r. příspěvek a musíme se zaměstnavatelem sepsat novou prac sml, když budu vykonávat to samé co před mateřskou/rodičovskou d. a kolik si mohu max vydělat abych nemusela podávat přiznání? Děkuji za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 2. 7. 2012 12:37

jasná (neregistrovaný)

Re: RD a práce u téhož zamtele
      V domovské firmě pracovat můžete aniž by jste přišla o rodič. příspěvek, ale buď musíte ukončit rodič. dovolenou nebo musí být sepsána nová smlouva na jinou činnost než která je nyní.

• 2. 7. 2012 13:44

Majda G. (neregistrovaný)

Děkuji. V případě sepsání nové prac. sml. mohu původní nechat a po rodič. dovolené znovu v ní pokračovat? A u této nové prac. sml. nebudu mít nárok na slevu na poplatníka, jo to tak? A jaká je max. částka, kterou si mohu vydělat abych nemusela podávat přiznání - 48000,-hrubého?

• 2. 7. 2012 14:03

Líba (neregistrovaný)

Píšete, že budete pracovat u stejného zaměstnavatele, u kterého jste na rodičovské dovolené. Pokud nemáte pro letošní rok podepsané prohlášení poplatníka, tak si ho podepište. Budou vám uplatňovat slevu a nebudete muset podávat přiznání (nemáte-li jiný důvod). Po skončení roku si můžete požádat mzdovou o RZD, bude-li to potřeba.

• 10. 7. 2012 12:20

Majda G. (neregistrovaný)

a ještě bych se chtěla zeptat zda mě mzdovka bude na tuto novou smlouvu přihlašovat na ossz a zp?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).