Finanční způsobilost - pro alen 1

• (neregistrovaný)

3. 7. 2012 14:52

Dobrý den, tak jsem si přečetla to Nařízení ještě jednou - článek 7 - podmínky..., bod 3 hovoří o ověření závěrky nebo pojistné smlouvy - ale má na mysli klasické ověření listiny. Ten nesmyslný úřadnický požadavek vznikl nejspíš špatným překladem bodu 1 téhož článku ....... a už je to na světě.Tak jdu bojovat nebo raději uzavřu pojistnou smlouvu?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 7. 2012 13:13

začátečnice (neregistrovaný)

Re: Finanční způsobilost - pro alen 1
      Dobrý den, tak také váhám-bojovat nebo pojistit. Mám za sebou průzkum krajů v ČR,Prahu jsem vynechala, 8 krajů dá finanční způsobilost na základě pojistky nákladu, 3 z těchto také přijmou DPFO + ověření závěrky daňové evidence poradcem či účetní, která účetnictví nezpracovávala, 1 kraj se zatím nevyjádřil, 2 kraje buď ověřenou závěrku evidence nebo pojistku FZ a pouze Brno a České Budějovice neuznají vůbec daňovou evidenci a musí být pojistka vysloveně finanční způsobilosti! A kdo teď pomůže nebo poradí? Je vůbec kde se bránit, monisterstvo dopravy řeklo, že nemá prostředky, jak předepsat krajům jednotný postup!! V případě Vašeho zájmu posílám na sebe kontakt, třeba něco vymyslíme!!38438@seznam.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).