Re: Finanční způsobilost - pro alen 1
Dobrý den, tak také váhám-bojovat nebo pojistit. Mám za sebou průzkum krajů v ČR,Prahu jsem vynechala, 8 krajů dá finanční způsobilost na základě pojistky nákladu, 3 z těchto také přijmou DPFO + ověření závěrky daňové evidence poradcem či účetní, která účetnictví nezpracovávala, 1 kraj se zatím nevyjádřil, 2 kraje buď ověřenou závěrku evidence nebo pojistku FZ a pouze Brno a České Budějovice neuznají vůbec daňovou evidenci a musí být pojistka vysloveně finanční způsobilosti! A kdo teď pomůže nebo poradí? Je vůbec kde se bránit, monisterstvo dopravy řeklo, že nemá prostředky, jak předepsat krajům jednotný postup!! V případě Vašeho zájmu posílám na sebe kontakt, třeba něco vymyslíme!!38438@seznam.cz
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
3. 7. 2012 14:52
Dobrý den, tak jsem si přečetla to Nařízení ještě jednou - článek 7 - podmínky..., bod 3 hovoří o ověření závěrky nebo pojistné smlouvy - ale má na mysli klasické ověření listiny. Ten nesmyslný úřadnický požadavek vznikl nejspíš špatným překladem bodu 1 téhož článku ....... a už je to na světě.Tak jdu bojovat nebo raději uzavřu pojistnou smlouvu?