Re: Výpověď pro nadbytečnost, odstupné +
Zam-tel Vás ve výpovědní lhůtě jistě rád zaměstná. Protože proč by měl platit 2 měsíce průměrem a Vy byla doma? I kdybyste měla sedět nebo spolupracovat s tím, kdo nyní dělá "Vaši" práci. Nebo se můžete dohodnout na uk. PP k určitému dni.
Trvejte na důvodu uk. PP, tj. nadbytečnost - kvůli odstupnému, tj. 3 měs. a také kvůli evidenci na ÚP - podle důvodu skončení pak náleží výše podpory.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
9. 7. 2012 12:34
Dobrý den, prosím o upřesnění. Po skončení RD na mě v práci čeká výpověď pro nadbytečnost. Na co mám nárok? Pracovala jsem několik let, takže předpokládám 3-násobek průměrné předpokládané mzdy a jak se řeší 2 měsíční výpovědní lhůta? Když zaměstnavatel moje pracovní místo obsadil jiným pracovníkem a pro mne tam není práce dle smlouvy, tak mohu dostat proplaceny 2 platy? Takže bych dostala v podstatě 5-násobek platu a tím by to vše skončilo?
Děkuji.