Re: výpověď při čerpání dovol. mezi MD a
Takze to ze clovek radne pracuje, nikdy nebyl na pracaku, odvadi dane a vsechny mozny pojisteni mu stejne nezaruci, ze bude moci v klidu vychovat vic nez jedno dite, muze tak jenom doufat.
Re: výpověď při čerpání dovol. mezi MD a
Nehledě na to, že ptát se na to, zda v tomto státě je možné něco zaručit znamená, že paní naprosto nesleduje dění kolem sebe. Nebo se snad kdysi, když eventuelně uzavírala smlouvu o stavebním spoření domnívala, že lze podmínky kliďánko v průběhu měnit ? Celkem vám závidím, určitě se vám lépe žije s touto sladkou nevědomostí. To já už nevěřím naprosto ničemu, byť by to bylo podepsáno "vlastní krví".
OT
Nebo fotovoltaika. Když mi jeden natěšený investor vypočítával návratnost a zisky (a co si za to koupí ) a já se ho zeptala, kde bere tu jistotu, že co platí letos bude platit i za rok, koukal na mě jako na paranoidního pesimistu. Teď se mi vyhýbá, i když má jen plnou střechu a ne pole, jak původně chtěl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
17. 7. 2012 23:08
Dobrý den, můžete mi prosím někdo říci, zda správně chápu tuto teoretickou situaci?
Pokud bych dostala výpověď v době čerpání řádné dovolené (řekněme 2 týdnů) mezi MD a RD, tak by mi začala bežet výpovědní lhůta, která by se ale přerušila nástupem na RD, pak bych otěhotněla podruhé a čerpala opět MD v návaznosti na předchozí RD. Při čerpání MD u druhého dítěte by mi opět vznikl nárok na řádnou dovolenou (dalších 5 týdnů) a v průběhu jejího čerpání by mi opět běžela výpovědní lhůta (celkem by mi už uběhlo 7 týdnů z výpovědní lhůty) - v této fázi bych ještě neměla doběhlou výpovědní lhůtu (2 měsíce) celou, takže bych mohla opět nastoupit na 2 letou variantu RD. Pokud bych ovšem měla ještě třetí dítě, tak bych vzniklý nárok na dalších 5 týdnů dovolené při nové MD raději neuplatňovala, aby mi nedoběhla výpovědní lhůta, mohla bych pak opět požádat o 2 letou variantu a řádnou dovolenou čerpat (již krácenou o RD) po doběhnutí RD. Jde mi o to, že mám obavy, abych při čerpání řádné dovolené mezi MD a RD u prvního dítěte nedostala výpověď, která by mi znemožnila u druhého a třetího dítěte čerpat 2 letou variantu. Dost jsem o tom četla, ale byla bych moc ráda, kdyby mi někdo mohl potvrdit, že si to správně vykládám. Děkuji.