Re: výpověď při čerpání dovol. mezi MD a
Takze to ze clovek radne pracuje, nikdy nebyl na pracaku, odvadi dane a vsechny mozny pojisteni mu stejne nezaruci, ze bude moci v klidu vychovat vic nez jedno dite, muze tak jenom doufat.
Re: výpověď při čerpání dovol. mezi MD a
Nehledě na to, že ptát se na to, zda v tomto státě je možné něco zaručit znamená, že paní naprosto nesleduje dění kolem sebe. Nebo se snad kdysi, když eventuelně uzavírala smlouvu o stavebním spoření domnívala, že lze podmínky kliďánko v průběhu měnit ? Celkem vám závidím, určitě se vám lépe žije s touto sladkou nevědomostí. To já už nevěřím naprosto ničemu, byť by to bylo podepsáno "vlastní krví".
OT
Nebo fotovoltaika. Když mi jeden natěšený investor vypočítával návratnost a zisky (a co si za to koupí ) a já se ho zeptala, kde bere tu jistotu, že co platí letos bude platit i za rok, koukal na mě jako na paranoidního pesimistu. Teď se mi vyhýbá, i když má jen plnou střechu a ne pole, jak původně chtěl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
17. 7. 2012 23:08
Dobrý den, můžete mi prosím někdo říci, zda správně chápu tuto teoretickou situaci?
Pokud bych dostala výpověď v době čerpání řádné dovolené (řekněme 2 týdnů) mezi MD a RD, tak by mi začala bežet výpovědní lhůta, která by se ale přerušila nástupem na RD, pak bych otěhotněla podruhé a čerpala opět MD v návaznosti na předchozí RD. Při čerpání MD u druhého dítěte by mi opět vznikl nárok na řádnou dovolenou (dalších 5 týdnů) a v průběhu jejího čerpání by mi opět běžela výpovědní lhůta (celkem by mi už uběhlo 7 týdnů z výpovědní lhůty) - v této fázi bych ještě neměla doběhlou výpovědní lhůtu (2 měsíce) celou, takže bych mohla opět nastoupit na 2 letou variantu RD. Pokud bych ovšem měla ještě třetí dítě, tak bych vzniklý nárok na dalších 5 týdnů dovolené při nové MD raději neuplatňovala, aby mi nedoběhla výpovědní lhůta, mohla bych pak opět požádat o 2 letou variantu a řádnou dovolenou čerpat (již krácenou o RD) po doběhnutí RD. Jde mi o to, že mám obavy, abych při čerpání řádné dovolené mezi MD a RD u prvního dítěte nedostala výpověď, která by mi znemožnila u druhého a třetího dítěte čerpat 2 letou variantu. Dost jsem o tom četla, ale byla bych moc ráda, kdyby mi někdo mohl potvrdit, že si to správně vykládám. Děkuji.