Re: DPP - pojistné, FÚ
Děkuji. Že musím podat přiznání jsem si vědom. Je to tak schválně, abych měl zálohovou daň.
S odvody SP a ZP jsem si to myslel, že to je takto, takže mi ten druhý úkol proplatí na začátku srpna a vše bude OK.
Ještě jednou děkuji za pomoc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
19. 7. 2012 12:30
Dobrý den, měl bych jeden dotaz. Pracuji na HPP a dále pak mám u jiného zaměstnavatele DPP. V DPP mám několik pracovních úkolů, které pro zaměstnavatele dělám. Mám sjednáno, že vyplacení odpovídající částky za vykonanou práci proběhne vždy po splnění pracovního úkolu.
Jeden pracovní úkol jsem splnil a předal 4.7. (pracoval jsem na tom od dubna) a druhý 17.7. (práce květen a červen)
Za první pracovní úkol mi zaměstnavatel již odměnu vyplatil. Nyní by mi měl vyplatit odměnu za druhý úkol.
Odměny za první i druhý úkol přesahují jednotlivě částku Kč 5.000,--hrubého.
Když mi částky takto vyplatí nebude mě muset hlásit a odvádět ještě SP i ZP, když jde v podstatě o jednu DPP?
Děkuji Vám za odpovědi