Obnovéná exekuce

• (neregistrovaný)

19. 7. 2012 12:37

Dobrý den,přišel k nám exekutor sepisovat věci. Tak jsme hned běželi na soud jako že to platíme a předložili jsme jim doklady ( přítel dluží na sociálce,ale po domluvě s úřednicí jsme se domluvili na splátkovém kalendáři a tak jsme to platili řádně a v termínu). Se soudkyní jsme se teda domluvily že budeme splácet víc a tak nám poslali papír, že se exekuce zastavuje. Platíme to každý měsíc tak jak jsme se domluvily a najednou nám přišel papír že si exekutoři přijdou pro sepsané věci.Nechápu to můžou tohle udělat aniž by nám neposlali že se exekuce obnovuje? Přítel už nemá sílu nic řešit,ale mě to nedá a musí se něco udělat

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 7. 2012 21:23

Jn (neregistrovaný)

Re: obnovéná exekuce
      Dobrý večer,

ve Vašem textu je určitý rozpor, kterému nerozumím:

Zastavili Vám exekuci. Dále píšete, že jste ji ale spláceli. Proč jste spláceli zastavenou exekuci? Zastavily Vám úroky z prodlení? Není to příliš srozumitelné...

Pokud jste platili řádně dle domluveného splátkového kalendáře, doložte doklady o pravidelných splátkách...

Ještě mě napadá, zda se nejednalo o exekutory z jiného úřadu. Zkontrolujte si číslo jednací...

>Dobrý den,přišel k nám exekutor sepisovat věci. Tak
      >jsme hned běželi na soud jako že to platíme a předložili
      >jsme jim doklady ( přítel dluží na sociálce,ale po
      >domluvě s úřednicí jsme se domluvili na splátkovém
      >kalendáři a tak jsme to platili řádně a v termínu). Se
      >soudkyní jsme se teda domluvily že budeme splácet víc a
      >tak nám poslali papír, že se exekuce zastavuje. Platíme
      >to každý měsíc tak jak jsme se domluvily a najednou
      >nám přišel papír že si exekutoři přijdou pro sepsané
      >věci.Nechápu to můžou tohle udělat aniž by nám neposlali
      >že se exekuce obnovuje? Přítel už nemá sílu nic
      >řešit,ale mě to nedá a musí se něco udělat

• 19. 7. 2012 22:01

85.hannah (neregistrovaný)

Dobrý večer tak číslo jednací je stejné a na tom papíru je napsané že prodej movitých věcí se zastavuje tak nechápu proč nám teda chtějí ty věci vzít. V pondělí asi na soud zajdeme a doložíme doklady o zaplacení a uvidíme co a jak
      já jen jestli to můžou znovu obnovit bez toho aniž by nám o tom daly vědět

• 20. 7. 2012 9:15

Jn (neregistrovaný)

Na soud Vám doporučuji určitě zajít se všemi doklady, dopisy, provedenými platbami na exekucích, které máte.

Z útržkovitých informací Vašemu případu nerozumím. Jděte se informovat osobně na úřad, požádejte o vysvětlení nově vzniklé situace a řešte případně problém další dohodou o splátkách...

>Dobrý večer tak číslo jednací je stejné a na tom
      >papíru je napsané že prodej movitých věcí se zastavuje tak
      >nechápu proč nám teda chtějí ty věci vzít. V pondělí
      >asi na soud zajdeme a doložíme doklady o zaplacení a
      >uvidíme co a jak
      >já jen jestli to můžou znovu obnovit bez toho aniž by
      >nám o tom daly vědět

• 6. 8. 2012 11:29

85.hannah (neregistrovaný)

Dobrý den tak na tom soudě jsme byly. no nevím jak bych vám to vysvětlila,ale to není důležité.
      jen jsem se chtěla teda zeptat, měli jsme podat žádost o odklad svozu věcí a tak jsme to teda udělali, jen nám ještě nepřišlo rozhodnutí
      dotaz zní jestli nám ty věci můžou odvést bez toho rozhodnutí jestli se to odloží nebo ne. pro věci mají přijet už teď ve středu a tak teda nevím jestli si to můžou odvést nebo ne když jsme tu žádot podaly? Děkuji moc za odpověď

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).