Re: Doplatek za nevyčerpané dny dovolené
Jak to,kdyby měli ve storno podmínkách "při započetí pobytu"(a ne "po" ),tak bych to chápal, ale potažmo vzato jsem nastoupil až po dvou dnech a slova s lomítkem( zkrácení nebo zrušení) beru jako jedno slovo dvojí význam.Vím ,že jde o ušlý zisk,ale není v tomto háček?
Dle vaší teorie by ovšem celý váš pobyt mohli stornovat, protože když jste nepřijel v objednaný čas, jak mohli vědět, že vůbec přijedete ? Myslím, že ve storno podmínkách určitě mají kolik platíte při stornu určitý počet dní předem.
Ale zkuste se s nimi domluvit, třeba vám dají nějakou slevu, ale obávám se, že nikoliv. Ještě jsem se s tím nesetkala. Problém byl na vaší straně, nikoliv na jejich.
Pozdní nástup byl telefonicky dohodnut,upozornění na nevrácení zálohy také,ale doplatek určen nebyl a smlouva byla sice doručena mailem ,ale ani nebyla z naší strany podepsána.V těch storno podmínkách to právě s tím slovíčkařením vychází tak,že předčasné ukončení pobytu-se nevrací to je to PO nástupu-to chápu ,ale mě by pořád zajímalo zkrácení při nástupu .Nešlo by mi to nějak rozvinout.Děkuji moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
22. 7. 2012 9:18
Dobrý den,z důvodů onemocnění syna jsme uskutečnili pozdní nástup na dovolenou o dva dny.Pobyt byl sjednán na 7dní-9800Kč,záloha 4900kč byla uhrazena převodem dříve.Jsme povinni zaplatit doplatek v plné výši a nebo pouze za vyčerpané dny.Ve storno podmínkách je psáno: "V případě zkrácení/zrušení pobytu po započetí pobytu ze strany klienta nemá tento nárok na vrácení částky za nevyčerpané dny."
Chápu to tak ,že nastoupím pobyt a doplatím o dva dny méněTj.2200.
Děkuji za odpověď.Zdeněk