Re: PPM, řádná dovolená a exekuce
vyplatit všechny, nezabavitelná částka vám pokryje celou čistou mzdu.
Před rokem jsem řešila stejnou situaci, aktivně jsem, znalá zákona,že se mám obrátit na soud, požádala soud, aby rozhodl, kolik jí mohu srazit. Do dneška jsem nedostala odpověď.
Re: PPM, řádná dovolená a exekuce
Měla byste exekutora (soud) požádat, aby Vám sdělil, jakou část nezabavitelné částky máte při výpočtu použít a doufat, že nedopadnete stejně, jako RenataH. Také jsem měla tento případ a místo konkrétní odpovědi mně z ex. úřadu poslali v e-mailu odkaz na kalkulačku pro výpočet srážek ze mzdy na jedné internetové adrese.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
24. 7. 2012 10:20
Dobrý den,
moc vás prosím o pomoc: pracovnici skončila PPM 15.7.2012, dále čerpá řádnou dovolenou (hrubá mzda za 07 je 10 010 Kč), čistá 8 908 Kč), ale pracovnice má exekuci a nevím jak to vypočítat (ona, manžel, a dvě děti). Před PPM byla na nemocenské, takže jsem všechny podklady k exekuci zaslala na OSSZ. Myslím si, že exekuce splacena ještě není. Mám ji peníze za vyčerpanou řádnou dovolenou vyplatit nebo všechny poslat exekutorovi?
Prosím poraďte.