Re: Ukončení HPP po RD k jakému datu?!?
výpověď dohodou nedávejte, ta neexistuje
pokud jste se zam-telem domluveni a on souhlasí, že ukončíte PP dohodou, potom můžete skončit kdykoliv
pokud byste chtěla ale nadále pracovat, tak byste musela 1. PD po 28.8.2012 nastoupit do práce, takže doporučuji, abyste se dohodli na uk. PP 28.8.2012
pokud nemáte žádné jiné zaměstnání a půjdete na ÚP, pak by bylo možná vhodné, abyste jako důvod uk. PP uvedla péči o dítě/děti(pravděp. to bude mít vliv na větší výplatu podpory v nezam.)
Dobrý den, omluvám se, že vstupuji do diskuze, ale mám obdobný dotaz. RD končí v neděli 29.7., od 30.7. mám nové zaměstnání. Původní zaměstnavatel chce ukončit dohodou již v pátek 27.7. Nemůže to mít nějaký vliv na nezaplacené zdravotní, sociální nebo tak něco?
Moc děkuji. Bl
Tak teď jste mě fakt rozesmála. 2 dny na důchod !!! Jaký důchod ??? Co to bude v budoucnu důchod ??? Myslím, že kdyby paní nikdy nepostihla horší katastrofa, než jsou 2 neuznané dny pro důchod, tak by si mohla gratulovat.
A možná radno nedráždit zaměstnavatele, protože ten není povinen přistupovat na žádnou dohodu o ukončení zaměstnání, mohl by si taky postavit hlavu, že paní musí dát výpověď a mezi tím by jí mohlo nové místo uniknout.
Vždyt ty 2 dny na důchod také byly psány se smajlíkem.... Ohledně výpovědi dohodu jsme domluveni, tam vůbec není žádný problém. Šlo čistě o to , že když to připadá na neděli, tak kdy to sepsat. Zaměstnavatel navrhnul na pátek a já řekla, že se zeptám.
Varianta sepsat v pátek s ukončením k 29.7. mi přijde jako dobrý nápad. Moc díky všem !
Tak jen pro zajímavost, dneska jsem byla na personálním a v jednosměnném provozu se prý o víkendu nic ukončovat nesmí, prý by jim z oSSZ vrátili odhlášky. Ted jsem ještě našla na netu v právní poradně, že i když 1.5. připadne na neděli a nástup do práce je v pondělí 2.5. tak se musíte na 1 den přihlásit na úřad práce. Jen tedy nevím, kdy se tam přihlásím, když o víkendu mají zavřeno a v pondělí už budu v práci ? :-) Kocourkov
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
24. 7. 2012 11:01
Dobry den,
prosim o radu.
V srpnu mi bude koncit RD. Prvni dite se narodilo 10/2007 a druhe 08/2009, presneji 28.8.2009. K jakemu datu mam dat vypoved dohodou svemu zamestnavateli?
Do prace nastoupit nechci, jsme domluveni na ukonceni.
Dekuji