Re: Přiznání k DPH
já tedy nevím jak kde, ale když jsem se vloni registrovala k DPH a ani do měsíce mi nic nepřišlo, tak jsem si na FÚ volala, jelikož jsem potřebovala rozhodnutí o registraci pro dodavatele z EU, a paní na FÚ mi sdělila, že se musím stavit osobně a podepsat jim převzetí tohoto rozhodnutí a to i když mám zřízenu DS... plátcem jsem se stala ode dne mou určeného...
Re: Přiznání k DPH
My jsme dostali rozhodnutí, že jsme plátci od toho 25.6. 2012. Děkuji za odpověď. Tak tam zahrnu pouze doklady od toho datumu, problém je, že budeme mít odpočet. Protože ve většině případů máme zatím jen výdajové doklady a přijaté faktury. Ještě jsem se při vyplňování přiznání zarazila u koeficientu, ale ten se mě snad netýká nebo ano?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
24. 7. 2012 19:46
Firma založená 15.6.2012 a registrace k DPH až 25.6.2012. Jak vystavit přiznání k DPH za druhé čtvrtletí? Jelikož si vedu jenom seznam dokladů v excelu, musím do DPH evidovat všechny?
Děkuji