Hodinky - nefunkční

• (neregistrovaný)

25. 7. 2012 13:30

Včera jsem si koupila hodinky (vyhlídlé) za 4 tisíce. Zaplatila jsem je, paní nastavila čas a já si je dala na ruku, odešla jsem. Po 10 minutách jsem si všimla, že na hodinkách je jaksi stále stejný čas :-( vrátila jsem se do obchodu, milé hodinky tam nechala s tím, že je pošlou výrobci a tento vymění baterii.. Nebyl ani vyplněn žádný reklamační protokol, jenom mám doklad z prodejny, že hodinky jsem v prodejně zanechala....

Zkrátka včerejší radost z hodinek je pryč.... a čekám, jak to dopadne.

Měla jsem včera 10 minut po nákupu postupovat jinak? Požadovat např. okamžité odstoupení a navácení peněz?

Věřím, že do týdne hodinky budu mít, ale pro příště, ať vím.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 7. 2012 14:22

pája

Re: Hodinky - nefunkční
      měl jsem dtto problém, dal jsem je po dvou měsících zpět prodejci a trval jsem na tom, aby na lístek o přijetí uvedl"reklamace-nejdou", toto se opakovalo 3x a po třetím vrácení mi sdělili, že jsou neopravitelné, že mi vrátí kačky nebo si můžu vybrat jiné, využil jsem druhé varianty, vybral stejnou značku, ale lepší provedení, a taky dražší, nedoplatil jsem ani ň a mám nové krásné,funkční hodinky a to jsem měl ty původní ještě a něco dražší než Vy. Myslím, že hodně záleží na serioznosti prodejce a jeho zájmu si udržet klienty.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).