Re: Prosím poraďtě knihy,školení.
než si kupovat knihy, které stejně mají jen velmi omezenou platnost (při frekvenci schválených novel), je lepší se přihlásit např. do vědecké knihovny (i v některých "obyčejných" knihovnách mají odbournou literaturu) a literaturu si zapůjčit (vyjde to rozhodně levněji)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
26. 7. 2012 18:04
Dobrý den,
před RD jsem dělala účetní.Už asi měsíc si čtu nový zákony a půjčila jsme si různé knížky,čtu na netu i vaši diskuzi,abych se vrátila zpátky do obrazu.Měla jsme přislíbené místo,bohužel to vypadá,že nakonec mě zpět nevezmou.Teď se mi bude schánět práce těžce, nemám iluze byla jsem 6 let doma a tudíž bych potřebovala poradit nějaký dobrý školení a nějakou dobrou literaturu,co ovšem jak knihy tak školení jsou k něčemu.Přece jen jsme pár školení zažila a né všechno je k něčemu.Tak i knihy jsou učetní velmi drahý,což neni zas problém pokud budou k něčemu.Nechci sedět doma a brečet.Chtěla bych se dostat do obrazu,udělat si nějaký školení a pak i přes úřad práce (dneska mají různé kurzy s praxema atd.) Za každou radu moc děkuji.