Re: Prosím poraďtě knihy,školení.
než si kupovat knihy, které stejně mají jen velmi omezenou platnost (při frekvenci schválených novel), je lepší se přihlásit např. do vědecké knihovny (i v některých "obyčejných" knihovnách mají odbournou literaturu) a literaturu si zapůjčit (vyjde to rozhodně levněji)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
26. 7. 2012 18:04
Dobrý den,
před RD jsem dělala účetní.Už asi měsíc si čtu nový zákony a půjčila jsme si různé knížky,čtu na netu i vaši diskuzi,abych se vrátila zpátky do obrazu.Měla jsme přislíbené místo,bohužel to vypadá,že nakonec mě zpět nevezmou.Teď se mi bude schánět práce těžce, nemám iluze byla jsem 6 let doma a tudíž bych potřebovala poradit nějaký dobrý školení a nějakou dobrou literaturu,co ovšem jak knihy tak školení jsou k něčemu.Přece jen jsme pár školení zažila a né všechno je k něčemu.Tak i knihy jsou učetní velmi drahý,což neni zas problém pokud budou k něčemu.Nechci sedět doma a brečet.Chtěla bych se dostat do obrazu,udělat si nějaký školení a pak i přes úřad práce (dneska mají různé kurzy s praxema atd.) Za každou radu moc děkuji.