Re: kombinované studium - VŠ + VOŠ
Děkuji Vám za odpověď, taky bych to tak brala. Ale nezdá se Vám divné, že může studovat ve stejnou dobu dvě školy, vlastné úplně stejné. Jak může mít ze stejných předmětů dva různé tituly? No snad bude to potvrzení opravdu platné. Aby mi to pak kontrola nenapadla, že tato škola se nemůže uznat.
Re: kombinované studium - VŠ + VOŠ
Po ukončení střední školy může jít studovat buď VOŠ nebo VŠ, a ona si zvolila studovat obě školy najednou, ikdyž VOŠ pro ni nemá žádnou váhu, když už studuje VŠ. Ale tak, jak píšete, důvodem bude zřejmě udržení školy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
6. 8. 2012 8:15
Dobrý den,
prosím Vás, dcera zaměstnance bude studovat na VŠ a zároveň na VOŠ. Vůbec jsem nevěděla, že takové studium existuje, máte s tím někdo zkušenost? Je to prý škola, kde si musela dát přihlášku na obě školy a když udělá závěrečné zkoušky, bude mít součastně Bc. i Dis. Jedná se mi o to, jestli můžu dát zaměstnanci odpočet na dítě, když je to kombinované studium VŠ i VOŠ. U VŠ je to jedno, ale u VOŠ odpočet být nemůže u kombinovaného studia. Je mi to divné, že se součastně takto studuje. Prý je to z důvodu, aby se udržely obě školy. Jedná se o VŠ a VOŠ v Olomouci Cyrilometodějská univerzita. Nemáte s touto školou někdo zkušenost, jak to je?
Děkuji Hana