Re: RPDP
údržbou je myšlen servis - kontrola funkčnosti nebo něco podobného?
http://cds.mfcr.cz/cps/rde/xchg/cds/xsl/legislativa_metodika_15152.html vpravo dole jsou nejčastější dotazy a odpovědi k zatřídění. Podle mne by to mohlo být v odpovědích č. I. bod 28, jak to popisujete tak to nevypadá na stavební práce, ale projděte si ty odpovědi, třeba to tam někde najdete
Re: RPDP
dobrý den,dostala jsem se k tomu až dnes.děkuji za odpověd´. jedná se o servis strojů- elektrocentál- které jsou používány jako náhradní zdroj,který při výpadku proudu v budově automativ¨cky "naběhne". jedná se o výměny filtrů,seřízení ventilů,apod.. já pořád nevím, zda-li fakturovat v režimu pdp.
děkuji za odpovědi!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
6. 8. 2012 16:44
Dobrý den, již jsem se jednou dotazovala,ale nikdo mi neodpověděl. Pokusím se forum poprosit ještě jednou o názory:
firma plátce DPH A plátci DPH B fakturuje za provedení údržby na diesselagregátu - náhradním zdroji v budově jiné firmy C, se kterou má firmy B uzavřenou smlouvu celoroční na opravy a údržbu. Budeme fakturovat v režimu PDP? Jsme subdodavatelé a firma,pro které budeme fakturovat se touto činností zabývá- tedy opravami a údržbou náhradních zdrojů. Děkuji