Re: chyba v ceně ve smlouvě o dílo
Už jsem mu psala a volala, kála jsem se, ale odpověděl dosti vyhýbavě, že má nyní ještě jiné požadavky a že se bude stejně dělat dodatek, ale k problému špatně opsaného čísla se vlastně nevyjádřil. Kdybych mohla aspoň svoji situaci nějak ulehčit tím, že je tam o ceně vlastně dvojí informace.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
7. 8. 2012 11:28
Podle zákazníkem odsouhlasené cenové nabídky jsem vypracovala smlouvu o dílo, při opisování ceny z nabídky jsem udělala chybu a na smlouvu jsem napsala cenu o 20tisíc nižší, místo 244tisíc 224tisíc. (Ve smlouvě je uvedeno, že nedílnou součástí smlouvy je odsouhlasená cenová nabídka). Objednatel smlouvu podepsal. Nyní, když jsem na chybu přišla, jsem se mu omluvila a naznačila, že za smlouvy ručím já, účetní, ale co když bude na nižší ceně trvat? (Na druhou stranu, podepsal také, že součástí je cenová nabídka, tam je cena správně). Mám strach, že přijdu o 20 000Kč. Řešil někdo něco podobného?