Znovu Pracovní smlouva - prosím

• (neregistrovaný)

8. 8. 2012 13:20

můžete mi prosím poradit ohledně pracovní smlouvy?
    Může být v pracovní smlouvě uvedeno, že pracovní úvazek bude 40 hod. týdně, z toho 35 hodin jako kuchařka a 5 hodin jako pracovnice obchodního provozu, obojí na stejném pracovišti a k této smlouvě vydány dva platové výměry, jeden na kuchařku, druhý na prac. obch. provozu,nebo musí být uzavřeny dvě samostatné smlouvy ?
    Když budou dvě smlouvy, bude prac. poměr na pracovnici obch. prov. zaměstnáním malého rozsahu a zaměstnankyně z něj nebude důchodově a nemocensky pojištěna.

Děkuji za odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 8. 2012 8:35

p (neregistrovaný)

Re: znovu Pracovní smlouva - prosím
      dobrý den, čekala jsem, jestli někdo bude na dotaz reagovat a nic. Ve firmě máme podobnou situaci: pracovníci mají jednu pracovní smlouvu, kde je uvedena kumulovaná funkce, týdenní pracovní doba je 40 hod (nerozdělujeme kolik je na jakou pozici), pracovník má dva mzdové výměry (protože každá funkce má svoji mzdovou tabulku, THP jiná a dělnická profese jiná), mají dvě náplně práce, ale jeden ELDP, jedna přihláška na OSSZ. Ale moc se mi to taky nezdá, už to tady bylo zavedeno. Ve vašem případě mě napadlo, že by ta pozice prac. obchod. provozu mohla být i na DPČ (ale ne ZMR)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).