Re: přivýdělek na netu a ŽL
Podud vyvíjíte pravidelnou činnost za účelem dosažení zisku, pak to má znaky podnikání a musíte mít ŽL. Vystavujete se poměrně velkému nebezpečí, že Vás úřady odhalí a budete mít problémy. Loni proběhla třeba velká akce FU na portál Aukro. Krátíte totiž daně z příjmů .....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 8. 2012 23:20
Zapojila jsem se do spolupráce s jednou americkou společností. Není s nimi žádná smlouva, jen registrace na stránkách + měsíčně placení členského poplatku.
Za jejich propagaci mám odměny. Jedná se o činnost, kterou dělám denně, ale hotové peníze mám až když si je nechám zaslat na elektronickou peněženku a odtud na svůj bankovní účet. Záleží na mě, jak často to je. Je potřeba v tomto případě mít ŽL? Dejme tomu, že výdělek je za rok vyšší než 20tis.
Počítá se jako výdělek až to, že si peníze pošlu do své banky, nebo už to, že si je ze společnosti nechám zaslat na elektronickou peněženku?
Předem moc děkuji za rady.