Re: Reklama na nemovitosti poraďte
Děkuji. Ještě mě napadlo, po ukončení reklamy můžeme sami dát dolů reklamu, jenomže... instalace reklamy je ve stavebních pracech v PDP a četla jsem i názor, že na stavební práce je třeba mít živnostňák... :-) U nás se jedná řádově o pár korun, ale chci to mít samozřejmě dobře vůči našim zákazníkům a zajímá mě výklad.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
12. 8. 2012 8:52
Reklama na nemovitosti-jaká je výše DPH, pokud se jedná o reklamu přímo namalovanou na fasádě, nebo namalovanou na něčem a vyvěšenou na fasádě? Dala bych 20%, ale v dřívějších debatách bylo řešeno i to, že nějakým dřívějším pokynem FÚ se neodvádělo DPH, pokud byla reklama přímo na fasádě/osvobozený pronájem/. Nevíte, jaký je stav v dnešní době? Ještě jsem četla, nevím ze kdy, že rozsudkem Evropského soudu bylo rozhodnuto, že toto není klasický pronájem, proto není možné osvobozovat. Prosím poraďte s rozhodnutím "-)