Re: POHODA mzdy
Nevím jakou mzdu počítáte, ale 7/12 má 160 prac.hodin, ostatní je svátek a eventuelně zadané přesčasy, takže základní musí mít 160 hod. ostatní zadat do přesčasů, možná je chyba někde v zadání v personalistice-lékař, ŘD......
Nebo jinak - v odpracováno musíte mít 160 hod a ostatní se zadává do přesčasů.
Celé jsem to přepočítala a vzniká to tím, když tam zadám prříplatek 14 hodin přesčas tak mi to navýší o tech 14 hodin základní mzdu, to mi přijde divné, to mám tedy zadat opdpravované hodiny jen 160, když odpracovali 174?? To bych měla špatně zobrazeno i na výplatní pásce. Prosím co s tím? M
Moc děkuji, přešla jsem z jiného programu na Pohodu a tam bylo vše jinak, ještě, že jsem si vše zkontrolovala a přepočítala ručně a hned zjistila nesrovnalosti. jsem zvědavá co na to zaměstnaci, to budou zas řeči, asi jim tam připíšu ručně celkem odpracováno 174 hodin. přeji krásné den a ještě jednou děkuji Markéta
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
13. 8. 2012 11:17
Prosím Vám je možné, že mi program pohoda počítá špatně mzdy?? Když zadám odpracované hodiny a mám správně nastavenu hodinovou sazbu, tak základní mzda je výpočet hodin 174x hodinová mzda 70,- Kč tj. 12.180,- Kč, ale mě pohoda spočítala základní mzdu 13.160,- Kč. Příplatky svátky a práci přesčas to spočítá již dobře, ale ta základní mzda mi nějak nesedí. Můžete mi, prosím poradit jestli to třeba nemám nějak špatně nastavené. Moc děkuji Markéta