Re: POHODA mzdy
Nevím jakou mzdu počítáte, ale 7/12 má 160 prac.hodin, ostatní je svátek a eventuelně zadané přesčasy, takže základní musí mít 160 hod. ostatní zadat do přesčasů, možná je chyba někde v zadání v personalistice-lékař, ŘD......
Nebo jinak - v odpracováno musíte mít 160 hod a ostatní se zadává do přesčasů.
Celé jsem to přepočítala a vzniká to tím, když tam zadám prříplatek 14 hodin přesčas tak mi to navýší o tech 14 hodin základní mzdu, to mi přijde divné, to mám tedy zadat opdpravované hodiny jen 160, když odpracovali 174?? To bych měla špatně zobrazeno i na výplatní pásce. Prosím co s tím? M
Moc děkuji, přešla jsem z jiného programu na Pohodu a tam bylo vše jinak, ještě, že jsem si vše zkontrolovala a přepočítala ručně a hned zjistila nesrovnalosti. jsem zvědavá co na to zaměstnaci, to budou zas řeči, asi jim tam připíšu ručně celkem odpracováno 174 hodin. přeji krásné den a ještě jednou děkuji Markéta
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
13. 8. 2012 11:17
Prosím Vám je možné, že mi program pohoda počítá špatně mzdy?? Když zadám odpracované hodiny a mám správně nastavenu hodinovou sazbu, tak základní mzda je výpočet hodin 174x hodinová mzda 70,- Kč tj. 12.180,- Kč, ale mě pohoda spočítala základní mzdu 13.160,- Kč. Příplatky svátky a práci přesčas to spočítá již dobře, ale ta základní mzda mi nějak nesedí. Můžete mi, prosím poradit jestli to třeba nemám nějak špatně nastavené. Moc děkuji Markéta