Re: Rodičovská dovolená a zaměstnání
Pokud se vrátíte ke stejnému zam-teli a budete pracovat na smlouvu, ze které jste odešla na MD, RD, tak již nebudete na rodič. dovolené, ale budete opět "běžnou zam-kyní"
Pokud jste na rodič. dovolené (do 3 let dítěte) a chcete si najít nějaké příl. zaměstnání, tak můžete. Jen musíte si určit, u kterého zam-tele podepíšete daň. prohl. /nesmíte ho mít podepsané u více zam-telů současně/
HPP již neexistuje, jako neexistuje VPP - zákon zná již jen pracovní poměr nebo dohodu o prac. činnosti nebo dohodu o provedení práce
Re: Rodičovská dovolená a zaměstnání
S tou školkou záleží na tom, jestli pobíráte rodičovský příspěvek už podle nových předpisů nebo ještě podle starých.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
14. 8. 2012 21:53
Dobrý den, jsem na rodičovské dovolené a chtěla bych pracovat. Má na moje zaměstnání (a pokračování mateřskě) vliv, že mám dítě ve školce? Co jsem si našla, tak nemůžu být zaměstnaná u stejného zaměstnavatele na stejnou práci na HPP, ale mohu vykonávat jinou. Mohu být u jiného zaměstnavatele a dělat stejnou práci na HPP? Nebo to musí být něco jiného? Mohu vůbec pracovat na HPP? Děkuji vám za odpovědi, Jarka