Re: Rodičovská dovolená a zaměstnání
Pokud se vrátíte ke stejnému zam-teli a budete pracovat na smlouvu, ze které jste odešla na MD, RD, tak již nebudete na rodič. dovolené, ale budete opět "běžnou zam-kyní"
Pokud jste na rodič. dovolené (do 3 let dítěte) a chcete si najít nějaké příl. zaměstnání, tak můžete. Jen musíte si určit, u kterého zam-tele podepíšete daň. prohl. /nesmíte ho mít podepsané u více zam-telů současně/
HPP již neexistuje, jako neexistuje VPP - zákon zná již jen pracovní poměr nebo dohodu o prac. činnosti nebo dohodu o provedení práce
Re: Rodičovská dovolená a zaměstnání
S tou školkou záleží na tom, jestli pobíráte rodičovský příspěvek už podle nových předpisů nebo ještě podle starých.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 8. 2012 21:53
Dobrý den, jsem na rodičovské dovolené a chtěla bych pracovat. Má na moje zaměstnání (a pokračování mateřskě) vliv, že mám dítě ve školce? Co jsem si našla, tak nemůžu být zaměstnaná u stejného zaměstnavatele na stejnou práci na HPP, ale mohu vykonávat jinou. Mohu být u jiného zaměstnavatele a dělat stejnou práci na HPP? Nebo to musí být něco jiného? Mohu vůbec pracovat na HPP? Děkuji vám za odpovědi, Jarka