Re: dotaz k platbě provedené omylem
A KZ banky vám souhlasí ? Protože, tak jak to popisujete, to vypadá, že byste v KZ banky měla mít o tu vrácenou platbu od firmy vyšší zůstatek. Což asi tak nebude a v tom případě, o tom vrácení už nemůžete účtovat (udělejte si tam pozn.).
Re: dotaz k platbě provedené omylem
Tak tuto položku zaúčtujte např. přes pomocný účet 395/395.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
30. 8. 2012 10:13
Dobrý den,
nedávno jsem prosila o radu ohledně platby zaplacené omylem. Faktura byla na dobírku, tedy zaplacená z pokladny. Nevšimla jsem si a zaplatila ji podruhé z bankovního účtu. Do deseti minut mi platbu stornovali v bance. Jenže na výpise vidím pořád jenom vrácenou platbu na náš účet nikoliv odchozí, abych mohla zaúčtovat přes vnitřní zúčtování 395 a vynulovalo se mi to. Poradili jste mi, že musím věc vyřešit v bance. V bance mi řekli, že mám zavolat dané firmě. Firma mi řekla, že má vše v pořádku, protože hned jak viděla špatnou příchozí platbu, vrátila ji zpět na náš účet, takže u sebe má vynulováno. Šla jsem opět do banky, ale tam mi řekli, že s tím nemohou nic udělat, že vrátit storno již nelze. V podstatě banka stornovala a firma vrátila, takže stornem se mi ta platba vyrušila, ale tím že firma vrátila, tak ji tam pořád vidím. Je jiná možnost než to zaúčtovat do výnosů a zdanit?