Re: potvrzneí o zaměstnání
Ne, zápočtový list nebudete předkládat. Ten se předkládá v případě, že ukončíte u jednoho zaměstnavatele a nastupujete k druhému zaměstnavateli. Jelikož máte pořád zaměstnsvatele, u kterého jste pouze na rodičovské dovolené a pouze jste si přivydělávala, zápočtový list nepředkládáte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
31. 8. 2012 19:57
dobrý den, prosím o radu, jsem na rodičovské dovolené, a při rodičákujsem si vydělávala cca 1500,. kč měsíčně na dohodu o provedení práce, dohodu jsem ukončila v červnu a v září po skončení rodičáku nastupuji zpět do původního zaměstnání, musím po návratu z rodičáku předkládat zápočtový list zaměstnavateli, u kterého jsm byla před mateřskou, pak vedena na rodičáku a teď se vracím zpět.
firma u které jsem měla dohodu o prov. práce zkrachovala, mám jen potvrzení, ale bez měsíčního průměrného výdělku? musím tedy při nástupu po rodičáku toto Potvrzení o zaměstnání předkládat? a vadí, že tam není výše průměrného výdělku, příjem byl daněn srážkovou daní. díky za info.