Re: potvrzneí o zaměstnání
Ne, zápočtový list nebudete předkládat. Ten se předkládá v případě, že ukončíte u jednoho zaměstnavatele a nastupujete k druhému zaměstnavateli. Jelikož máte pořád zaměstnsvatele, u kterého jste pouze na rodičovské dovolené a pouze jste si přivydělávala, zápočtový list nepředkládáte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
31. 8. 2012 19:57
dobrý den, prosím o radu, jsem na rodičovské dovolené, a při rodičákujsem si vydělávala cca 1500,. kč měsíčně na dohodu o provedení práce, dohodu jsem ukončila v červnu a v září po skončení rodičáku nastupuji zpět do původního zaměstnání, musím po návratu z rodičáku předkládat zápočtový list zaměstnavateli, u kterého jsm byla před mateřskou, pak vedena na rodičáku a teď se vracím zpět.
firma u které jsem měla dohodu o prov. práce zkrachovala, mám jen potvrzení, ale bez měsíčního průměrného výdělku? musím tedy při nástupu po rodičáku toto Potvrzení o zaměstnání předkládat? a vadí, že tam není výše průměrného výdělku, příjem byl daněn srážkovou daní. díky za info.