Re: výpočet dovolené
Pokud jste pracovala od 1.1. do 31.7., máte pětidenní pracovní týden a nezameškla jste více jak 100 dnů, máte nárok na 7/12 roční dovolené. 11,5 dne x 4 hodiny x 81,70 = 3759 Kč hrubého.
170 ZP, 245 SP. Daň není možné stanovit, protože bylo daněno s poslední výplatou a nenapsala jste, jaké jsou vaše daňové slevy. Na první pohled je 2100 Kč málo. Napište, co je na výplatní pásce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 9. 2012 14:45
Prosím, poradíte mi někdo, zda jsem nebyla ošizená při proplacení dovolené? Pracovala jsem do 6.měsíce na celý úvazek, pak mi byl zkrácen na 4 hodiny/denně, takže poloviční. K poslednímu červenci jsem ukončila PP úplně a zůstalo mi 10dnů neproplacené dovolené. Průměr podle poslední výplatní pásky mám 81,70 Kč.
Na účet mi přišlo 2100 Kč, podle výplatní pásky mám odvedeno SP, ZP i daň. Děkuji za výpočet a pomoc.