Re: Nevyplacená mzda.
hotově to chtějí dát, kdyby zjistili nějaké manko, tak abyste rovnou z těch pěnez toto uhradila.... ale jde spíše o to, že pokud jste měla podepsanou hm. odpovědnost, tak měli udělat inventuru s Vaší účastí....
Re: Nevyplacená mzda.
udělejte následující:
- na doručenku zašlete do firmy písemnou výzvu k okamžitému vyrovnání mzdy za měsíc červenec, protože Vám měla být vyplacena(nebo alespoň část po vyúčtování případného manka) do konce srpna,uve´dte, že zaměstnavatel porušil ust. ZP o splatnost i zdy a pokud Vám do třech dnů nezašle mzdu na účet(nebo nevyplatí jinak), podáte stížnost na oblastní inspektorát práce. Vyčkejte, co odpoví a pak se ozvěte. Pokud chcete blíže konzultovat, dejte mejl, já se Vám ozvu a případně pomohui dále.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
4. 9. 2012 13:23
Ukončila jsem PP k 31.7. Dnes mi bývalá vedoucí řekla, že pořád nemají dopočítanou inventuru a výplatu za červenec dostanu až to dopočítají. Já jsem měla svý výsledky napočítaný 3. srpna. Co s tím?