Re: Prosím pomoc přenos v MONEY S3
Tvořím si XML soubor, který pak posílá přes datovou schránku vedení společnosti (já tam nemám přístup).
Seznam podání - výpis z evidence - vytvořím daný měsíc - tisk a tady místo tisku - export a ten udělá XML soubor, který se uloží (můžete změnit uložiště na jaké chcete). Pak už pracuju s XML souborem.
Já odezvdu z FÚ nemám žádnou, tak to je asi v pořádku. Ještě mě napadá - zkuste vytvořený XML načíst do EPO a podívejte se, co je špatně. Třeba to bude jen nějaká blbost.
FÚ hlásí chybný údaj - to myslíte přímo správce nebo to je elektronická odezva na odeslaný XML přes datovou schránku?
Zkuste si ještě načíst vytvořený XML do EPO (nezadávat data ručně, ale načíst soubor). Pak se na něj můžete podívat a zkontroluje Vám to chyby. Nic dalšího už nevím. Držím palce, ať to najdete.
¨Nebo potom volat na tech. podporu. (I když mě zatím moc nepomohli.)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 9. 2012 21:11
Prosím o radu může mi někdo poradit jak odeslat výpis k režimu přenesení daň.povinnosti z Money S3 přez datovou schránku???
Děkuji