Re: Prosím Moniku,nebo Zdenu01 náhrada d
Nerozumím této větě: "za 21 dní 1,5 dne letošní vzal si OČR".
Ale jinak Vám program správně žádný průměr nespočítal, protože dovolená se platí průměrem, který vychází z výdělků a odpracovaných hodin v předešlém čtvrtletí (tj. ve 2. čtvrtletí), a to on žádné neměl, protože marodil. Takže použijete průměr pravděpodobný, tj. jakého by asi dosáhl, kdyby býval pracoval. Můžete třeba použít i ten průměr, který měl pro 1. Q, to je na Vás.
Re: Prosím Moniku,nebo Zdenu01 náhrada d
>>Dobrý den. Prosím pomůžete mijaký průměr použít nebo
>>jak spočítat průměrnou mzdu pro proplacení dovolené?
>>Pracovník pracoval 6 dní v 1/12, nemoc měl do
>>31.7.pracoval v srpnu, když si měl vybrat 1 den loňské
>>dovolené
>>a za 21 dní 1,5 dne letošní vzal si OČR. Mám
>>proplatit tuto dovolenou, ukončení PP k 31.8 -doba
>>určitá.
>>Program mi žádný průměr nespočítal, mohu vzít
>>poslední
>>spočítaný průměr z 1Q/12? Děkuji moc!
>
>Nerozumím této větě: "za 21 dní 1,5 dne letošní vzal
>si OČR".
>Ale jinak Vám program správně žádný průměr nespočítal,
>protože dovolená se platí průměrem, který vychází z
>výdělků a odpracovaných hodin v předešlém čtvrtletí (tj.
>ve 2. čtvrtletí), a to on žádné neměl, protože
>marodil. Takže použijete průměr pravděpodobný, tj. jakého by
>asi dosáhl, kdyby býval pracoval. Můžete třeba použít
>i ten průměr, který měl pro 1. Q, to je na Vás. Když si měl vyčerpat dovolenou za r.12, místo toho si vzal OČR - to je tak, když chci co nejvíce říct jednou větou a někdy je z toho masakr. Jelikož dělá na úkol a druh práce se opakuje, předpoklad je, že mohu použít průměr z 1Q. Moc Vám děkuji!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 9. 2012 7:37
Dobrý den. Prosím pomůžete mijaký průměr použít nebo jak spočítat průměrnou mzdu pro proplacení dovolené? Pracovník pracoval 6 dní v 1/12, nemoc měl do 31.7.pracoval v srpnu, když si měl vybrat 1 den loňské dovolené a za 21 dní 1,5 dne letošní vzal si OČR. Mám proplatit tuto dovolenou, ukončení PP k 31.8 -doba určitá. Program mi žádný průměr nespočítal, mohu vzít poslední spočítaný průměr z 1Q/12? Děkuji moc!