Re: průměr pro odstupné po RD
Nenapsala jsem to přesně,má nárok za MD 26.8.2009-9.3.2010, tedy po krácení za 2009 a 2010 celkem 17 dní a ty vyčerpá.Šlo mi hlavně o výpočet průměru, ale ono to vlastně vychází stejně jak před dovolenou tak po ní, i když vezmu náhradu za dovolenou, tak je to pořád stejný průměr.Uvažuju správně,že? Díík
Re: průměr pro odstupné po RD
jejda - tak jsem nechtěla rozpoutat vášně - nicméně závěr je, odstupné ano i při rozvázání dohodou pokud je z organizačních důvodů (napíšeme do dohody),prac.poměr skončí ke dni v dohodě a odstupné i dovolená bude vypiočtena ze stejného pravděpodobného výdělku. Ano? děkuji z.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 9. 2012 11:34
Prosím zkušenější o radu, zaměstnankyni končí RD 7.10., 8.10. nastoupí na nevyčerpanou dovolenou za rok 2010 (za dobu MD).Ta jí skončí 30.10. a tímto dnem podepisuje dohodu a prac.poměr skončí. Budeme vyplácet odstupné.A teď - dovolenou budu proplácet z pravděpodobného výdělku za III.Q/2012, odstupné budu průměrem počítat ze stejného období, nebo mi průměr nějak ovlivní těch 17 dní čerpané dovolené a musím znovu přepočítávat? Děkuji Z.