Re: průměr pro odstupné po RD
Nenapsala jsem to přesně,má nárok za MD 26.8.2009-9.3.2010, tedy po krácení za 2009 a 2010 celkem 17 dní a ty vyčerpá.Šlo mi hlavně o výpočet průměru, ale ono to vlastně vychází stejně jak před dovolenou tak po ní, i když vezmu náhradu za dovolenou, tak je to pořád stejný průměr.Uvažuju správně,že? Díík
Re: průměr pro odstupné po RD
jejda - tak jsem nechtěla rozpoutat vášně - nicméně závěr je, odstupné ano i při rozvázání dohodou pokud je z organizačních důvodů (napíšeme do dohody),prac.poměr skončí ke dni v dohodě a odstupné i dovolená bude vypiočtena ze stejného pravděpodobného výdělku. Ano? děkuji z.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
12. 9. 2012 11:34
Prosím zkušenější o radu, zaměstnankyni končí RD 7.10., 8.10. nastoupí na nevyčerpanou dovolenou za rok 2010 (za dobu MD).Ta jí skončí 30.10. a tímto dnem podepisuje dohodu a prac.poměr skončí. Budeme vyplácet odstupné.A teď - dovolenou budu proplácet z pravděpodobného výdělku za III.Q/2012, odstupné budu průměrem počítat ze stejného období, nebo mi průměr nějak ovlivní těch 17 dní čerpané dovolené a musím znovu přepočítávat? Děkuji Z.