Re: Adresa odběratele
no, ale pokud je to souhrnný daňový doklad např. za celý měsíc, prodej vína, prodejce prodává třeba po láhvi dvou a více, nevystavuje prodejky za hotové a vystaví až jeden souhrnný doklad za celý měsíc, třeba na jednu fyzickou osobu bez uvedení přesné adresy. Může to tak být?
Re: Adresa odběratele
Já bych proti nějakému dokladu určitě prodávala, ale co ti chlapi, co si nedají říct, jsou chytří a myslí si, že to účetnictví je vlastně jednoduchý. Ale jinak děkuji, jen nevím jak z toho teď vybruslit, když mám fakturu vystavenou bez žádných řádných údajů? Nedokážete mi poradit?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
12. 9. 2012 13:22
Dobrý den,
prosím Vám dodavatel, plátce DPH vystavuje fakturu odběrateli a nemá přesnou adresu odběratele, uvede tam jen a pouze jméno a příjmení, bez ulice, bez města, bez toho zda je nebo není odběratel taky plátce DPH. Může být? Ještě jsem se s tím nesetkala. Děkuji