Kamerový systém

• (neregistrovaný)

12. 9. 2012 18:12

ok, uznávám, kdyby hlídal prostory budov, ale né lidi, aby se nesměli hnout od práce, a abyc člověk byl celej den na kameře, jakmile bych odešel, šel by mi dát výpověď. No uvidíme, když bude mít kamery pouze na ochranu svého majetku a ne na lidi aby dělali jak blbý a nic z toho neměli. Jenom člověka nejvíc štve, když zaměstnavatel dává prachy po kouskách, vymlouvá se že nemá na výplatu, a čtvrt mega vyhodí jen tak za kamery. Menší odbočení od tématu, ale takhle to u nás opravdu je, včera nám poslal zbytek vejplaty za měsíc červenec. a takhle se to opakuje měsíc po měsíci, hanba takovejm zaměstnavatelům!!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 9. 2012 19:08

Katka2 (neregistrovaný)

Re: kamerový systém
      A nejste vy tam náhodou od toho, abyste pracoval? A ne někam odcházel?

• 12. 9. 2012 23:12

Zamestnavatel (neregistrovaný)

Slávku co vám brání odejít? Čtvrt mega jsou jeho peníze.

• 13. 9. 2012 6:29

kn 13 (neregistrovaný)

Já jsem taky pro kamerový systém. U nás na pracovišti koukám, jak jsou lidi schopni nedělat, jak jsou lenivý a pak v den výplat, jsou ještě uražení, že berou tak málo, pohledem by zabíjeli. Jen nevím za co by chtěli víc peněz. Náš zaměstnavatel kamery zabudoval až letos a udělal chybu. Vždyť ti zaměstnanci nejsou ani schopni dodržet včasný příchod na pracoviště. Stydím se za ně, než aby byli rádi, že mají práci, tak toho zneužívají.
      Z osmi pracovních hodin jestli skutečně oddělají 5 hodin a za to berou 11.000,-- čistého, vždyť to mají v průměru 110,--/hodinu a to není málo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).