Re: kamerový systém
Já jsem taky pro kamerový systém. U nás na pracovišti koukám, jak jsou lidi schopni nedělat, jak jsou lenivý a pak v den výplat, jsou ještě uražení, že berou tak málo, pohledem by zabíjeli. Jen nevím za co by chtěli víc peněz. Náš zaměstnavatel kamery zabudoval až letos a udělal chybu. Vždyť ti zaměstnanci nejsou ani schopni dodržet včasný příchod na pracoviště. Stydím se za ně, než aby byli rádi, že mají práci, tak toho zneužívají.
Z osmi pracovních hodin jestli skutečně oddělají 5 hodin a za to berou 11.000,-- čistého, vždyť to mají v průměru 110,--/hodinu a to není málo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 9. 2012 18:12
ok, uznávám, kdyby hlídal prostory budov, ale né lidi, aby se nesměli hnout od práce, a abyc člověk byl celej den na kameře, jakmile bych odešel, šel by mi dát výpověď. No uvidíme, když bude mít kamery pouze na ochranu svého majetku a ne na lidi aby dělali jak blbý a nic z toho neměli. Jenom člověka nejvíc štve, když zaměstnavatel dává prachy po kouskách, vymlouvá se že nemá na výplatu, a čtvrt mega vyhodí jen tak za kamery. Menší odbočení od tématu, ale takhle to u nás opravdu je, včera nám poslal zbytek vejplaty za měsíc červenec. a takhle se to opakuje měsíc po měsíci, hanba takovejm zaměstnavatelům!!